Slmm
3 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Slmm
Slm Ben yeniyim burda birçok şeyi bilmiyorum bana yardım edersenız sevinirim
Sayqılar -Böcük111-
Sayqılar -Böcük111-
Misafir- Misafir
Geri: Slmm
Böcük Hoşqeldin Aramıza İi Forumlar Yardım İstiyorsan Administrator Arkdaslarımıza Adminlerimize (Moderator Süpermoderatorlerımıze inş. onlarda olucak ) Sora bilirsin Yeniden ii forumlar
Misafir- Misafir
Hoşqemisin Delü Böcukler qetürmüşün :D
arkadass- Yeni Üye
Hobiler : 12222222
Ruh Haliniz :
Arkadaş Arkadaşımıza Hakaret Etmiş Gibi Oluyorsunuz Lütfen Sozunuzu Düzeltiniz bir daha uyarmam banlarım sızı!
Misafir- Misafir
Tmm Be Adminmisin Nesin Baslatma Geyik Yapiyoruz Burda!
arkadass- Yeni Üye
Hobiler : 12222222
Ruh Haliniz :
slm sevgili adminler ve sevgili üyeler size bisi soracaktimmoderator falan nasil oluyo mesela admin olmak???
koltuk6- Yeni Üye
Hobiler : online oyunlar,MSN
Ruh Haliniz :
Ben Sıze Acıklayayım:
( moderator : konu kılıtleme,tasıma,silme,birleştirme,üye banlama özellıklerı vardır bunun ıcın en iyi arkadaşımızı seçim yaparız. Daha sonra başarı qosterırse ust seviyeye adminliğe qelir) ( Administrator: Siteyle ilqili herşeyi yapar istediği üyeyi moderator yapar sıtenın ayarını deıstırır moderatorler qıbı konu sıler tasır kılıtler bırlestırır uye banlar.)
( moderator : konu kılıtleme,tasıma,silme,birleştirme,üye banlama özellıklerı vardır bunun ıcın en iyi arkadaşımızı seçim yaparız. Daha sonra başarı qosterırse ust seviyeye adminliğe qelir) ( Administrator: Siteyle ilqili herşeyi yapar istediği üyeyi moderator yapar sıtenın ayarını deıstırır moderatorler qıbı konu sıler tasır kılıtler bırlestırır uye banlar.)
Misafir- Misafir
Flood ( mesaj tekrarı ) için özür.
moderator olmak ıcın cok cabalamanız lazım eğer çok caba qosterirsenız dedıqım qıbı administrator bıle olursunuz. ( administrator oldunuz dıelımkı sıteyle artık ılqılenemıorsunuz sızı ozaman yonetici ailesi olarak alırız.)
moderator olmak ıcın cok cabalamanız lazım eğer çok caba qosterirsenız dedıqım qıbı administrator bıle olursunuz. ( administrator oldunuz dıelımkı sıteyle artık ılqılenemıorsunuz sızı ozaman yonetici ailesi olarak alırız.)
Misafir- Misafir
Sanada Slm
EnDinG- Yeni Üye
Hobiler : Bilmem¿
Ruh Haliniz :
1 sayfadaki 1 sayfası