Uslanmamda Ruh Halini Değiştirme!!!
1 sayfadaki 1 sayfası
Uslanmamda Ruh Halini Değiştirme!!!
Arkadaşlar Uslanmamda Ruh Halini Değiştirmek Cok Kolay Wyzo Kullanan Arkadaşlar Sizin İçin Yontemim Var Merak Etmeyin!
Wyzo Kullanan Arkadaşlar Boyle Yapacaklar anlatıyorum:
1- Her hanqi bir konudakı mesajına qelip profil butonuna tıklıcak ve karsına ifade qibi şeyler cıkcak 1 ının ustune tıklayıp qonder dıyın. Ve Ruh Haliniz Tamam Bunu İnt. Explorer,Mozilla Firefox Versionları Farketmes Bunları Kullanan Arkadaşlarda Uyqulaya Bilir
2- İnt. Explorer Ve Mozilla İçin Anlatıyorum: Arkadaşlar Anasayfa-P-Ajanda-Yardım-Arama vs.. qidior ya profiliniz e tıklayın ordan aşağıya ının ruh haliniz cıkcak bırıne tıklayın sonra aşağıya ındırın ve qondere tıklayın. Wyzo Kullanan Arkadaşlar Denemesınler Kabul Etmiyor Ben Denedim.
Not:(Ruh Halini Ben Yapmadım Nerdesin10 Arkadaşımız Yaptı.Ben Sadece Ruh Halinin Nasıl Değiştirile bileceğini buldum okadar.)
İYİ PAYLAŞIMLAR!!!
Wyzo Kullanan Arkadaşlar Boyle Yapacaklar anlatıyorum:
1- Her hanqi bir konudakı mesajına qelip profil butonuna tıklıcak ve karsına ifade qibi şeyler cıkcak 1 ının ustune tıklayıp qonder dıyın. Ve Ruh Haliniz Tamam Bunu İnt. Explorer,Mozilla Firefox Versionları Farketmes Bunları Kullanan Arkadaşlarda Uyqulaya Bilir
2- İnt. Explorer Ve Mozilla İçin Anlatıyorum: Arkadaşlar Anasayfa-P-Ajanda-Yardım-Arama vs.. qidior ya profiliniz e tıklayın ordan aşağıya ının ruh haliniz cıkcak bırıne tıklayın sonra aşağıya ındırın ve qondere tıklayın. Wyzo Kullanan Arkadaşlar Denemesınler Kabul Etmiyor Ben Denedim.
Not:(Ruh Halini Ben Yapmadım Nerdesin10 Arkadaşımız Yaptı.Ben Sadece Ruh Halinin Nasıl Değiştirile bileceğini buldum okadar.)
İYİ PAYLAŞIMLAR!!!
Geri: Uslanmamda Ruh Halini Değiştirme!!!
Anlattığınız İyi Oldu Benımkını Ztn Nerdesin10 Değiştirmiş İyi Seçmiş Ben Böle Bayağı Kullanırım
Misafir- Misafir
Geri: Uslanmamda Ruh Halini Değiştirme!!!
Efet Benimkinide Nerdesin10 Değiştirmiş İyi Yapmıs Bende Bunu Bayağı Kullanırım Ama qeldim profilden işte hepsini çözdum urastım az bıse ztn kolay bişe
1 sayfadaki 1 sayfası